دارای چهار بخش مجزا :
قسمت زیرین: دارای سوپاپ اطمینان جهت جوش آوردن و تولید بخار آب تحت فشار
قسمت میانی : توری محل قرار گیری پودر قهوه که بخار تولیدی از روی آن عبور کرده و از طریق لوله تعبیه شده روی آن وارد بخش فوقانی میگردد
قسمت فوقانی: ظرف درب دار مخصوص محل جمع شدن قهوه تولید شده توسط بخار
قسمت درب پمپ دار دستی : با استفاده از درب شفاف و پمپ دستی تعبیه شده در آن می توان بر روی قهوه و اسپرسو خامه و کف تولید کرد
مناسب برای قهوه_اسپرسو _ فرانسه و دیگر نوشیدنی های کافی شاپی
سایر مشخصات
راهنمای سایز
مشخصات 3 لیتری
ابعاد : قطر دهانه 12.5 - طول 28 - عرض 20 - ارتفاع 17 سانتیمتر
وزن : 1000 گرم
مشخصات 4 لیتری
ابعاد : قطر دهانه 12.5 - طول 30 - عرض 22 - ارتفاع 18.5 سانتیمتر
وزن : 1100 گرم
مشخصات 6 لیتری
ابعاد : قطر دهانه 14.5 - طول 31 - عرض 26 - ارتفاع 26 سانتیمتر
وزن : 1300 گرم